Het groene erfgoed

Al 80 jaar staan we bekend om onze slimme manier van omgaan met afval. De maatschappij leefbaar houden met oog voor volgende generaties: dat willen wij. We kunnen dat niet alleen en vragen u om samen deel te nemen aan het Van Happen Bomenproject.

De teller staat op
0
bomen!


Samen duurzaam ondernemen

Iedere dag streeft Van Happen Containers ernaar om samen met haar medewerkers, klanten, leveranciers en partners duurzaam te ondernemen. Hierbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis én op de zorg dat onze dienstverlening en materieel altijd voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Voor duurzame afvalinzameling rijden wij flink wat kilometers. Wij kunnen door innovaties als routesoftware heel efficiënt zijn, maar de uitstoot helaas niet volledig voorkomen. Het afvangen van CO2 uitstoot in bomen is dan een logische volgende stap.

Waarom bomen?

Bossen zijn uitermate geschikt als middel om CO2 in op te slaan. Zij nemen de CO2 op uit de lucht en zetten deze om in zuurstof. Bomen bieden bescherming, zuiveren de lucht van het broeikasgas CO2, produceren zuurstof, leveren vruchten, hout, ze bieden onderdak en bescherming en gaan uitdroging en erosie van de bodem tegen. Een boom, mits duurzaam geplant, geeft de aarde meer terug dan dat zij neemt. Door het aanplanten en onderhouden van bossen levert u een concrete bijdrage aan een leefbare toekomst. Daarbij bieden bossen ook natuur om in te wandelen, spelen en recreëren.

“1 hectare bos vangt gemiddeld 10 ton CO2 per jaar af.”Trees for All

Plant nu 2 bomen en Van Happen Containers plant er 1 extra


De aankoop van een boom is inclusief verzorging voor de komende 50 jaar!

Koop een boom!

Door een boom te kopen, draag je actief bij aan een fijnere leefomgeving en een stuk opname van het broeikasgas CO2. Wat nog mooier is: jouw boom blijft groeien en neemt elk volgend jaar dat hij leeft weer meer CO2 op. Zo maken we gezamenlijk een groot verschil.

 

U kunt nu u verantwoordelijkheid nemen en samen met Van Happen Containers een positieve sociaal economische bijdrage leveren aan de wereld van morgen. Samen creëren we dan een groenere wereld voor nu en voor later.

 

Kijk hier voor de mogelijkheden om direct een pakket keuze te maken.

Hoe werkt het?

Wij geloven in het afvangen van CO2 uitstoot door het planten van bomen en hebben daarom alvast twee hectare gereserveerd voor 2017. Een deel in Nederland (Zoetermeer) en een deel op de Filipijnen. Ondanks dat het voor de CO2 opname effectiever is om op de Filipijnen bomen te planten streven we er naar om in 2018 bomen te kunnen planten in Noord-Brabant, daar waar wij als familiebedrijf ook geworteld zijn. De prijs voor de bomen is vastgesteld door onze samenwerkingspartner Trees for All. Het aantal bomen per hectare is afhankelijk van het type boom en bos.


Onze pakketten

Plant nu 2 bomen en Van Happen Containers plant er 1 extra! Bekijk de verschillende pakketten voor de mogelijkheden. Hoe meer bomen je doneert des te meer je ervoor terug krijgt. Klik op het aantal bomen dat u wil doneren om uw bestelling in gang te zetten.

Alle donaties inzake het bomenproject worden volledig aangewend om bomen te planten. Alle organisatiekosten worden door Van Happen Containers gedragen. Er wordt een boekhouding bijgehouden van het bomenproject, die door een accountant wordt getoetst.

“Wij dragen graag ons steentje bij.”
“Wij dragen graag ons steentje bij.”
“Wij dragen graag ons steentje bij”
“Wij dragen graag ons steentje bij”
“Wij dragen graag ons steentje bij”
“Wij dragen graag ons steentje bij.”
“Wij dragen graag ons steentje bij.”
“Wij dragen graag ons steentje bij.”